Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder
Fanclubdag 2023

Kom jij ook op zaterdag 01 april naar de gezellige Fanclubdag van Clown Jopie en tante Angelique?

Fanclubdag 2023 in Klaaswaal

Op deze website van Clown Jopie en Tante Angelique houden we jullie op de hoogte over de Fanclubdag 2023. Zaterdag 01 april 2023 is het groot feest in Evenementenlocatie de Schuur in Klaaswaal dan kun je genieten van een nieuwe show. Om 15:00 uur barst het feest los, de zaal gaat open om 14:00 uur.

Fanclubdag 2023 "Een Huis Vol Visite" met Clown Jopie & Tante Angelique

Wil jij 20% korting op je kaartje voor de Fanclubdag?

Dat kan, geen probleem...

Als je lid wordt van onze online fanclub krijg je een KORTINGSCODE via de mail. Hiermee krijg je 20% korting op je kaartjes voor de Fanclubdag op zaterdag 01 april 2023! LET OP: deze kaartjes zijn alleen in de webshop van Clown Jopie te bestellen met een speciale code. 

Het lidmaatschap voor deze gezellige online fanclub is gratis! Wacht dus niet langer en meld je snel aan als lid van de Clown Jopie en Tante Angelique fanclub.

Fanclubdag 2020

Voordelen als lid van de fanclub:

  • Het allerlaatste nieuws van Clown Jopie en Tante Angelique als eerste in je mail.
  • Korting en speciale aanbiedingen in de Clown Jopie Shop.
  • Een flinke korting op je kaartjes voor de Clown Jopie en Tante Angelique Fanclubdag.
  • Digitaal fanclub nieuws.

Tot slot zijn de leden van de fanclub altijd de eersten die we over een nieuwtje vertellen.... Zo sturen we een briefje wanneer er bijvoorbeeld een speciaal programma op TV komt over Clown Jopie & Tante Angelique.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden