Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder

Clown huren in Eindhoven?

Ben je opzoek naar een Clown in Eindhoven? Clown Jopie treedt zeer regelmatig op in Eindhoven. Deze bekende Clown staat al meer dan 30 jaar op verschillende podia door heel Nederland. Veel kinderen uit Eindhoven kennen deze bekende Clown. Heb je een professionele Clown in Eindhoven nodig? Clown Jopie zal u zeker niet teleurstellen.

Clown nodig in Eindhoven?
Clown Jopie is één van de bekendste Clowns van Nederland. In Eindhoven was hij samen met Tante Angelique o.a. te gast in de Effenaar na afloop van Lampegatse Kinderoptocht. Maar ook voor Omroep Brabant zijn Clown Jopie & Tante Angelique geen onbekenden. Ze waren te zien in het televisie programma Fijnfisjenie café met een aantal van hun kids hits. De Clown met het groene haar heeft al vele CD's en DVD's gemaakt. Deze vrolijke Clown is dagelijks op televisie bij o.a. TV Oranje.

Clown Jopie en Tante Angelique bij Omroep Brabant.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden