Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder
Sinterklaasshow

Gegarandeerd een super feest!

Clown Jopie & Tante Angelique
Sinterklaasshow

Clown Jopie & Tante Angelique, de vrolijke kindervrienden, bouwen een speciaal feest voor Sinterklaas. Zoals elk jaar blijft het spannend of het allemaal wel goed komt met het Sinterklaasfeest. Want natuurlijk gaat er van alles mis met Clown Jopie in de buurt. Maar gelukkig is Tante Angelique erbij om hem te helpen. In hun show zitten veel frisse, eigentijdse Sinterklaasliedjes van hun eigen Sinterklaas CD “Sinterklaas kom van dat dak af”.

De Clown Jopie & Tante Angelique Sinterklaasshow - Hét Sinterklaasprogramma voor jouw Sinterklaasfeest.

Samen met de kinderen maken ze er één groot feest van tot de Sint binnenkomt.
Clown Jopie & Tante Angelique zingen hits van hun eigen Sinterklaas CD
"Kom van dat dak af! "

Hits van dit Sinterklaasalbum zijn onder andere:

  • Sinterklaas, Kom van dat dak af!
  • Sinterklaasmedley
  • Sinterklaas Yoi, Yoi, Yo
  • Sia-Sa Sinterklaassie
  • De Zwarte Pieten Polka
  • Au, Au, Au
  • Amerigo
  • En vele andere

Nog geen Sinterklaascadeau gekocht voor de kinderen misschien is de Sinterklaas CD van Clown Jopie & Tante Angelique een leuk cadeau idee?

Standaard boek je dit programma exclusief een bezoek van Sinterklaas. Maar er is ook een versie van deze Sinterklaasshow, waarbij je de show boekt inclusief een bezoek van Sinterklaas en 2 Zwarte Pieten.

Clown Jopie en Tante Angelique Sinterklaasshow voor op locatie.

Sinterklaas Kom Van Dat Dak Af!
Dé Sinterklaas CD van Clown Jopie & Tante Angelique

Om het Sinterklaasfeest nog vrolijker te maken, hebben Clown Jopie en Tante Angelique nu een Sinterklaas CD uitgebracht met 15 gezellige liedjes. Naast de bekende Sint liedjes is er voor elk wat wils. Men kan mee “rocken” met “Sinterklaas, kom van dat dak af”. “Amerigo” heeft nu ook een eigen song. “Sinterklaas yoi, yoi, yo” en “De Zwarte Pieten polka” zijn echte meedoe nummers.Voor de kinderen zijn “Si-sa-Sinterklaassie”en “Au, au, au” hun Sint hits. De bekende Sinterklaasjes in medley vorm completeren het album.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden