Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder
Lid worden van de Fanclub

Gratis lid worden van de fanclub van Clown Jopie en Tante Angelique

Inmiddels zijn al heel veel jongens en meisjes lid geworden van de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclub. Maar er zijn ook nog heel veel fans die niet precies weten wat de fanclub nu echt is. Daarom hebben we een speciaal plekje gemaakt op de site van Clown Jopie & Tante Angelique om dat nu eens goed uit te leggen.

Als lid van de Clown Jopie en Tante Angelique fanclub krijg je:

  • Het allerlaatste nieuws van Clown Jopie en Tante Angelique als eerste in je mail.
  • Korting en speciale aanbiedingen in de Clown Jopie Shop.
  • Een flinke korting op je kaartjes voor de Clown Jopie en Tante Angelique Fanclubdag.
  • Digitaal fanclub nieuws.

Hoe kan je lid worden van de Clown Jopie en Tante Angelique Fanclub?

Nu wil je natuurlijk weten hoe je lid wordt van de fanclub. Je hoeft alleen maar je gegevens hieronder in te vullen. Binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Gratis lid worden van de Clown Jopie Fanclub

* verplichte velden
/ ( dd / mm )

Clown Jopie Fanclub gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om contact met je op te nemen en om updates en speciale aanbiedingen en het laatste nieuws aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@clownjopie.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacy policy. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.

Vragen over het lidmaatschap

Voor speciale vragen over het lidmaatschap kun je altijd mailen naar fanclub@clownjopie.nl.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden