Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder
Clown Jopie & Tante Angelique

De leukste kindershow van Nederland.

Clown Jopie & Tante Angelique

In een flitsende, vrolijke show veroveren Clown Jopie & Tante Angelique razendsnel alle kinderharten.

Clown Jopie wil feesten en beesten.
Tante Angelique probeert de ondernemende kiwi in goede banen te leiden. De hilarische versprekingen van onze kiwi dwingen Angelique voortdurend tot corrigeren.

De kinderen genieten met volle teugen  van de doldwaze situaties. De komische scènes gaan spontaan over in vrolijke, carnavaleske liedjes.
Dol enthousiast klapt, stampt en zingt men mee met de aanstekelijke hits. En hits die hebben het duo.

Shows vol met muziek met speciale kinderliedjes
Met inmiddels 11 albums en singles vol eigen speciaal voor hun geschreven liedjes, hebben ze voldoende materiaal om er een te gekke show van te maken.

Het publiek verandert in één groot pret-lach-bad. Iedereen geniet van een ontspannen pretbad, waardoor men hét lachdag-gevoel beleeft.

Misschien komt ook Piet, de eigenwijze kanariepiet nog langs en twiet het hoogste lied.

Clown Jopie en Tante Angelique boeken of inhuren?

Verzamelalbum Clown Jopie en
Tante Angelique "25 jaar Feest"

De CD “25 jaar Feest” is een verzamelalbum van de grootste hits van Clown Jopie en Tante Angelique van de afgelopen 25 jaar. Bekende hits als “Hij is een kiwi”, “Het flappenlied” en “Ik wil een Pannenkoek” zijn te horen op deze Jopie en Angelique CD. “Ik ben een tovenaar”, “Jopie dat zeg je toch niet” en “Uitjes” ontbreken natuurlijk niet. De 18 grootste hits en 3 nieuwe nummers zijn verzameld op deze nieuwe CD.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden