Volg ons op:

Clown huren in Leidschendam?

De allerleukste Clown van Nederland huurt u ook voor Leidschendam. Clown Jopie is geen onbekend Clown in Leidschendam. En ook zijn Tante Angelique heeft al dieverse keren met Clown Jopie in Leidschendam opgetreden. Bent u opzoek naar een Clownsshow voor uw evenement in Leidschendam ? Denk dan eens aan Clown Jopie & Tante Angelique.

Clown gezocht voor Leidschendam ?

Clown Jopie is één van de bekendste Clowns in Nederland. Samen met zijn tante Angelique, treden zij in heel Nederland voor volle zalen op. Clown Jopie & Tante Angelique zijn een duo uit de omgeving van Leidschendam. Dus mocht u opzoek zijn naar een Clown, huur dan een show van Clown Jopie en Tante Angelique in.

 

 

Clown Jopie & Tante Angelique in Leidschendam + Meet & Greet

Vandaag was het groot feest met Clown Jopie & Tante Angelique in Leidschendam. Tijdens de Vlietdagen gaven ze twee spetterende optredens. Was...

Lees meer

Clown Jopie en Tante Angelique in Leidschendam

Vandaag was het groot feest in Winkelcentrum Leidschenhage in Leidschendam. Clown Jopie en Tante Angelique gaven twee spetterende shows. Veel...

Lees meer

Eerstvolgende Event


ma 27 april 2020
10:30 - 11:30 uur
Clown Jopie & Tante Angelique

Zie agenda

Word GRATIS lid
van onze fanclub

Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Lid worden van onze Fanclub

* Verplichte velden
/ ( dd / mm )

Laatste tweet

meer tweets

Clown Jopie maakt gebruik van Cookies op de website ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok