Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder
Clown Jopie Solo

Clown Jopie verovert alle kinderharten.

Clown Jopie's Kindershow

In een fruitige, vrolijke flitsende show verovert Clown Jopie alle kinderharten. Clown Jopie is een spetterende pretbelevenis, die wil feesten en beesten met de kids. Het is een wervelwind die aanstekelijk door de zalen raast. Men klapt, men stampt, men zingt. Men geniet van Clown Jopie van top tot teen. Clown Jopie verslindt elke slechte bui. Clown Jopie is één brok vitaminen voor de lachspieren.

De show van Clown Jopie is een mix van trendy vrolijke, carnavaleske liedjes, waarbij de gevoelige snaar soms ook bespeeld wordt. De komische versprekingen van onze kiwi vormen hilarische hoogtepunten in de show.

De negende CD: ‘Zing maar mee’ is inmiddels een feit. Het aanstekelijke KIWI-lied en de hit "Koffer vol met liedjes" worden onmiddellijk door iedereen meegezongen.

Als Piet de eigengereide twietende kanariepiet ook nog even langs vliegt, zijn alle lachspieren weer gemasseerd en ligt de zaal aan Jopie’s flappen.

Verzamelalbum Clown Jopie en
Tante Angelique "25 jaar Feest"

De CD “25 jaar Feest” is een verzamelalbum van de grootste hits van Clown Jopie en Tante Angelique van de afgelopen 25 jaar. Bekende hits als “Hij is een kiwi”, “Het flappenlied” en “Ik wil een Pannenkoek” zijn te horen op deze Jopie en Angelique CD. “Ik ben een tovenaar”, “Jopie dat zeg je toch niet” en “Uitjes” ontbreken natuurlijk niet. De 18 grootste hits en 3 nieuwe nummers zijn verzameld op deze nieuwe CD.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden