Volg ons op:

Clown huren in Rotterdam?

De allerleukste Clown van Nederland huurt u ook voor de plaatst Rotterdam. Clown Jopie is geen onbekend Clown in Rotterdam. En ook zijn Tante Angelique niet. Beide treden zeer regelmatig op, op verschillende evenementen in Rotterdam. Bent u opzoek naar een Clownsshow voor uw evenement in Rotterdam ? Denk dan eens aan Clown Jopie & Tante Angelique.

Clown gezocht voor Rotterdam?

Clown Jopie is één van de bekendste Clowns in Nederland. Samen met zijn tante Angelique, treden zij in heel Nederland voor volle zalen op. Clown Jopie & Tante Angelique zijn een duo uit de omgeving van Rotterdam. Dus mocht u opzoek zijn naar een Clown, huur dan een show van Clown Jopie en Tante Angelique in.

Een Clownshow voor Rotterdam boekt u bij Artiestenbureau JB Productions.

Voor meer informatie over de verschillende shows van Clown Jopie & Tante Angelique kijkt u hier verder.

 

 

Clown Jopie en Tante Angelique in Rotterdam

Vandaag hebben Clown Jopie en Tante Angelique winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam op z'n kop gezet. Tijdens spelen op het Zuidplein verzorgde...

Lees meer

Clown Jopie en Tante Angelique treden op in Winkelcentrum Zuidplein

Op zaterdag 3 september is Winkelcentrum Zuidplein omgetoverd tot een waar speelparadijs voor kinderen. Er is een sprookjes-schminkstand, een...

Lees meer

Eerstvolgende Event


ma 27 april 2020
10:30 - 11:30 uur
Clown Jopie & Tante Angelique

Zie agenda

Word GRATIS lid
van onze fanclub

Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Lid worden van onze Fanclub

* Verplichte velden
/ ( dd / mm )

Laatste tweet

meer tweets

Clown Jopie maakt gebruik van Cookies op de website ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok