Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder

Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie en Tante Angelique op de Albert Heijn Kindermiddag 2022

14 maart 2022

Na 2 jaar is het eindelijk weer zover. Clown Jopie & Tante Angelique komen naar Zuid-Beijerland. De clown met het groene haar en zijn vrolijke tante hebben ontzettend veel zin om al hun fans weer te zien.

Nieuwe site Clown Jopie en Tante Angelique online

26 februari 2020

De clown Jopie en Tante Angelique site is helemaal vernieuwd. De laatste weken is er hard gewerkt aan de nieuwe site. De site is vrolijk en flitsend met alle informatie die jij zoekt over het bekende duo.

Paniek op de Boerderij met Clown Jopie & Tante Angelique

27 september 2019

Clown Jopie & Tante Angelique gaan hun 22e fanclubdag vieren met de show “Paniek op de Boerderij”. Op zaterdag 02 november is de Clown Jopie & Tante Angelique kindershow in Alcazar Events te...

Voorverkoop Paniek op de Boerderij gestart

17 juli 2019

Op zaterdag 02 november 2019 vindt alweer de één en twintigste Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek plaats.

Start Clown Jopie & Tante Angelique Fan TV

7 juni 2019

De bekende clown en zijn vrolijk tante komen met een nieuwe serie genaamd Fan TV. Afgelopen maanden hebben Clown Jopie & Tante Angelique opnames gehad in de nieuwe TV studio in Heinenoord.

Clown Jopie en Tante Angelique op de Albert Heijn Kindermiddag 2019

24 april 2019

Clown Jopie & Tante Angelique zijn niet meer weg te denken tijdens de Albert Heijn kindermiddag in Zuid-Beijerland. De jaarlijkse traditie wordt ook dit jaar weer voort gezet.

Clown Jopie & Tante Angelique “Het Toverkasteel”

4 oktober 2018

Clown Jopie & Tante Angelique gaan hun 21e fanclubdag vieren met de show “Het Toverkasteel”. Op zaterdag 03 november is de Clown Jopie & Tante Angelique kindershow in Alcazar Events te Puttershoek.

Meer lezen
Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden