Volg ons op:

Onze CD's

De nieuwe CD 25 jaar feest! van Clown Jopie en Tante Angelique.
De 18 grootste hits en 3 nieuwe nummers op 25 jaar Feest!

CD: 25 jaar Feest - Clown Jopie en Tante Angelique

De CD “25 jaar Feest” is een verzamel album van de grootste hits van Clown Jopie en Tante Angelique van de afgelopen 25 jaar. Bekende hits als “Hij is een kiwi”, “Het flappenlied” en “Ik wil een Pannenkoek” zijn te horen op deze Jopie en Angelique CD. “Ik ben een tovenaar”, “Jopie dat zeg je toch niet” en “Uitjes” ontbreken natuurlijk niet. De 18 grootste hits en 3 nieuwe nummers zijn verzameld op deze nieuwe CD.

Inclusief nieuwe liedjes van Clown Jopie en Tante Angelique

Op dit album brengen Clown Jopie en Tante Angelique dus ook nieuwe nummers. Het feestnummer “Vier dagen Feest, om nooit te vergeten” is een zeer vrolijk carnavalsnummer. Een liedje wat je totaal niet bij het bekende kinderduo verwacht is “Samen naar de wolken kijken”. Dit zeer mooie luisterliedje gaat over figuren die je kan zien in de wolken luchten. Met het “Fietslied” willen Clown Jopie en Tante Angelique iedereen in beweging krijgen.

Bestel het album in de Clown Jopie Shop!


De cd Vier dagen Feest van Clown Jopie en Tante Angelique.
De nummers van de CD 4 dagen feest met Clown Jopie en Tante Angelique.

CD: 4 Dagen Feest

Clown Jopie en Tante Angelique hebben speciaal voor het Zomerspektakel Maasdijk een CD gemaakt. Het nummer “Vier dagen Feest” is speciaal geschreven voor het 30 jarige verjaardagsfeest van het Zomerspektakel. In het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum is de CD opgenomen. De supermederwerkers van het Zomerspektakel Maasdijk zingen luidkeels mee op de CD. De bekende producer Aad Klaris zorgde ook voor deze CD weer voor de arrangementen. De tekst van het nummer is geschreven door Aad Klaris en J.M. van den Berg.


CD: Zing maar mee - Clown Jopie & Tante Angelique

Het allernieuwste CD album van Clown Jopie en Tante Angelique heet "Zing maar mee". Meezingen kan je met deze CD met echte kinderhits als "Ik wil een Pannenkoek" en "Hij is een kiwi".

De CD "Zing maar mee" direct bestellen?

Het nieuwe Sinterklaas album van het bekende duo Clown Jopie en Tante
Het nieuwe Sinterklaas album van het bekende duo Clown Jopie en Tante Angelique.

CD: Sinterklaas, kom van dat dat af

Om het Sinterklaasfeest nog vrolijker te maken, hebben Clown Jopie en Tante Angelique nu een Sinterklaas CD uitgebracht met 15 gezellige liedjes. Naast de bekende Sint liedjes is er voor elk wat wils. Men kan mee “rocken” met “Sinterklaas, kom van dat dak af”. “Amerigo” heeft nu ook een eigen song. “Sinterklaas yoi, yoi, yo” en “De Zwarte Pieten polka” zijn echte meedoe nummers.Voor de kinderen zijn “Si-sa-Sinterklaassie”en “Au, au, au” hun Sint hits. De bekende Sinterklaasjes in medley vorm completeren het album.

De CD 4 x Feest van Clown Jopie & Tante Angelique. Vier kinderhits op 1 CD.

CD: 4 x Feest

Bekijk hier de CD 4 x feest van Clown Jopie & Tante Angelique. Met o.a. Het Toverlied, Het Flappenlied, Huisorkest en Jopie dat zeg je toch niet.

Speciale Cd van Clown Jopie samen met de Knuffel, inclusief De Knuffelrock.

CD: Clown Jopie & De Knuffels

Op de CD Clown Jopie & De Knuffels staan 4 echte kinderhits. Zo kun je heerlijk meezingen met onderstaande kinderhits.

CD Sinterklaasfeest van Clown Jopie en Tante Angelique.

CD: Sinterklaasfeest

Bekijk en bestel hier de sinterklaas cd, sinterklaasfeest met Clown Jopie & Tante Angelique. 4 Sinterklaasliedjes van Clown Jopie en Tante Angelique.


Eerstvolgende Event


za 2 november 2019
15:00 - 17:30 uur
Clown Jopie & Tante Angelique

Lees meer

Zie agenda

Word GRATIS lid
van onze fanclub

Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Lid worden van onze Fanclub

* Verplichte velden
/ ( dd / mm )

Laatste tweet

meer tweets

Clown Jopie maakt gebruik van Cookies op de website ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok