Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder
Voor onze fans

Voor fans van Clown Jopie en Tante Angelique

Ben jij een echte Clown Jopie en Tante Angelique fan? Dan zijn er een aantal pagina's op de website speciaal voor jullie. Zo kan je lid worden van onze gratis Fanclub. Alle CD's van Clown Jopie en Tante Angelique op een rij zien. Foto's bekijken van de optredens. Kleurplaten uitprinten en inkleuren en dan naar ons opsturen. En niet te vergeten zien of we binnenkort bij jou in de buurt optreden.

Dit vind je op de website van Clown Jopie en Tante Angelique

  • Lid worden van de Fanclub
  • Cd's van Clown Jopie en Tante Angelique
  • Foto-albums van de optredens
  • Kleurplaten van Clown Jopie en Tante Angelique
  • Agenda met optredens van Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie en Tante Angelique
lanceren Menubox - ClownJopie.nl

Heinenoord- Het bekende clownsduo Clown Jopie en Tante Angelique lanceren een eigen menubox. Voor zover ons bekend zijn de bekende clown en...

CD: 25 jaar Feest - Clown Jopie en Tante Angelique

De CD “25 jaar Feest” is een verzamel album van de grootste hits van Clown Jopie en Tante Angelique van de afgelopen 25 jaar. Bekende hits als “Hij is een kiwi”, “Het flappenlied” en “Ik wil een Pannenkoek” zijn te horen op deze Jopie en Angelique CD.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden