Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder

Kindershows van Clown Jopie
en Tante Angelique

Clown Jopie & Tante Angelique zijn de vrolijkste kindervrienden van Nederland

Clown Jopie en Tante Angelique zijn al jaren een begrip in Nederland. Op veel kinderevenementen waren de vrolijke kindervrienden al te zien. De liedjes van Clown Jopie en Tante Angelique zijn op diverse radiostations te horen. Iedere morgen zijn ze o.a. te zien op TV Oranje. Ervaar het enthousiasme van deze bekende Clown en zijn vrolijke tante. Clown Jopie & Tante Angelique zijn de vrolijkste kindervrienden van Nederland.

De bekende Clown Jopie en Tante Angelique boeken voor een optreden?

  • De kindervoorstellingen zijn geschikt voor vele festiviteiten en Clown Jopie en Tante Angelique kunnen ook door u geboekt worden.
  • Bekende Clown op uw evenement
  • Verschillende kindershows te boeken
  • Bekend van radio en televisie
  • Gemiddeld gewaardeerd met een 9
  • Zeer geschikt voor grote groepen kinderen
  • Standaard meet & greet na ieder optreden (mits niet mogelijk i.v.m. volgend optreden)

U kunt de kindervoorstellingen van Clown Jopie en Tante Angelique tevens boeken bij elk erkend boekingsbureau in Nederland.

Clown Jopie en Tante Angelique duo voorstelling

De kinderen genieten met volle teugen van de doldwaze situaties. De komische scènes gaan spontaan over in vrolijke, carnavaleske liedjes. Dol enthousiast klapt, stampt en zingt men mee met de aanstekelijke hits.

Theatervoorstelling Clown Jopie
en Tante Angelique

Deze show van Clown Jopie & Tante Angelique is een parel voor uw hal of theater. De glamourvolle aankleding, de vakkundige belichting en het professionele geluid brengen een TV-show bij u thuis.

Clown Jopie Solo voorstelling

In een fruitige, vrolijke flitsende show verovert Clown Jopie alle kinderharten. Clown Jopie is een spetterende pretbelevenis, die wil feesten en beesten met de kids. Een wervelwind die aanstekelijk door de zalen raast.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden