Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder
Clown Jopie Pannenkoek

Wat is de Clown Jopie Pannekoek?

Heb jij al een echt Clown Jopie Pannenkoek op? Vanaf nu is de Clown Jopie Pannenkoek verkrijgbaar bij verschillende pannekoekenhuizen. Zeer binnenkort zullen andere Pannenkoekenhuizen volgen. Hou ons site in de gaten voor het laatste Pannenkoeken nieuws.

Jopie cadeautje bij Clown Jopie Pannenkoek
Iedereen die de Clown Jopie Pannenkoek bestelt krijgt een ontzettend leuk Clown Jopie en Tante Angelique kadootje gratis. Maar ook alle kinderen die hun verjaardag vieren krijgen een kadootje en een leuke verjaardagskaart bij hun pannenkoek. 

Ook het Jopie Pannenkoek concept voeren?

Wilt u ook de Clown Jopie Pannenkoek voeren in uw horecagelegenheid of Pannenkoekenhuis? Geen probleem. Wij leveren u de Clown Jopie en Tante Angelique cadeautjes. Eventueel een Pannenkoeken cd met uw eigen opdruk.Tevens ontvangt u spaartkaarten, stempels en posters welke u kunt gebruiken ter promotie van de Clown Jopie Pannenkoek in uw zaak. Informeer naar de zeer aantrekkelijke prijs voor het complete Clown Jopie Pannenkoeken concept.

Wat ontvangt u als u de Clown Jopie Pannenkoek op het menu zet?

  • Full-color spaarkaarten
  • Speciale Clown Jopie stempel
  • Aankondigingsposters
  • Naam vermelding op onze site inclusief link naar uw website
  • Lijn met Clown Jopie en Tante Angelique artikelen
    Vitrinekast (optioneel)

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden