Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie en Tante Angelique lanceren speciale CD voor Zomerspektakel Maasdijk

Clown Jopie en Tante Angelique hebben speciaal voor het Zomerspektakel Maasdijk een CD gemaakt. Het nummer “Vier dagen Feest” is speciaal geschreven voor het 30 jarige verjaardagsfeest van het Zomerspektakel. In het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum is de CD opgenomen. De supermederwerkers van het Zomerspektakel Maasdijk zingen luidkeels mee op de CD. De bekende producer Aad Klaris zorgde ook voor deze CD weer voor de arrangementen. De tekst van het nummer is geschreven door Aad Klaris en J.M. van den Berg.

Op 4 dagen Feest staan nog 4 hits van Clown Jopie en Tante Angelique
De bekende Clown en zijn vrolijke tante lanceren hiermee weer een echte meezinger. Naast het gloednieuwe nummer staan erop de CD ook 4 echte Clown Jopie en Tante Angelique meezing hits. “De leidjes “Ik wil een pannenkoek, “Hij is een Kiwi”, “Uitjes” en “Hallo Jopie” worden ieder jaar luidkeels meegezongen in Maasdijk. Clown Jopie is de meest geboekte artiest van het Zomerspektakel Maasdijk, iets waar de Clown met het groene haar best een beetje trots op is. Donderdag 23 juli zullen Clown Jopie en Tante Angelique het nummer "Vier dagen Feest" live zingen tijdens hun optreden in Maasdijk.

  • Hallo Jopie
  • Vier dagen feest
  • Uitjes
  • Hij is een Kiwi
  • Ik wil een Pannenkoek

Vier dagen Feest - Clown Jopie en Tante Angelique

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder