Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie en Tante Angelique lanceren Menubox

Het bekende clownsduo Clown Jopie en Tante Angelique lanceren een eigen menubox. Voor zover ons bekend zijn de bekende clown en zijn modieuze tante het eerste kinderduo in Nederland met een eigen menubox. Het Clown Jopie en Tante Angelique menu is nu in vele cafetaria’s, speelparadijzen en andere eetgelegenheden verkrijgbaar. Geïnspireerd door de succesvolle introductie van de Clown Jopie Pannenkoek is er nu de Clown Jopie en Tante Angelique menubox.

Jopie vindt een pannenkoek heel erg lekker. Maar Jopie vindt nog heel veel meer dingen ook ontzettend lekker…… patatjes, kroketjes, kip nuggets….. en iets lekkers te drinken. Maar als je dit thuis op wil eten… hoe neem je dat dan allemaal mee? Tante Angelique zei tegen Jopie : “Joh Jopie je kan het in een doosje doen.” “Ja, maar ik heb zo graag m’n eigen doosje.“ “Nou, Jopie, dan ga je toch je eigen doosje maken” “M’n eigen doosje…. Ja goed idee, Tante Angelique. Ja dan kan iedereen zien dat tie van mij is. Ja, jij mag er natuurlijk ook op hoor….”

Clown Jopie ging nadenken…… knippen, plakken, vouwen, tekenen en kleuren en….. de Clown Jopie en Tante Angelique menubox was geboren.

Het team achter het populaire kinderduo is geruime tijd bezig geweest om het idee van Jopie te verwezenlijken. Nu is het dan zover de Clown Jopie en Tante Angelique menubox is een leuke en vrolijk gekleurde box geworden….. Aan één kant van de menu box staat een raadsel en aan de andere kant staat een mini kleurplaat. Op de bovenkant van de box staat de kleurige Circustent van Clown Jopie en Tante Angelique. In deze tent hebben ze vaak opgetreden tijdens de uitzendingen van het televisieprogramma : “De nieuwe Bassie”. In de Clown Jopie en Tante Angelique menubox zit niet alleen al het lekkers maar men stopt er ook nog een echt Clown Jopie en Tante Angelique cadeautje in!!!
Clown Jopie en Tante Angelique zijn er van overtuigd dat de menubox een daverend succes wordt. Bij een groot aantal zaken is de menubox nu al verkrijgbaar. Kan je niet wachten om zo’n vrolijke en gekleurde Clown Jopie en Tante Angelique menubox mee naar huis te nemen……?

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder