Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie en Tante Angelique lanceren nieuwe CD : “Zing maar mee!”

De bekende clown met het kiwi groene haar en zijn modieuze tante hebben de afgelopen maanden intensief gewerkt aan hun nieuwe CD : “Zing maar mee!”.
In juni vonden de opnamen plaats in het “Huis van Eustachius” te Hilversum.
Onder de bezielende leiding van de nog immer dol enthousiaste vakman pur sang Aad Klaris werden de fraaiste akkoorden vastgelegd voor de CD “Zing maar mee!”
Niet alleen Clown Jopie en Tante Angelique zijn op deze CD te horen maar ook de Knuffels.
Het sprankelende kinderkoor maakt het geheel tot een prettig in het gehoor liggende productie.
Op deze CD brengen Clown Jopie en Tante Angelique nieuwe nummers.
Het latino getinte “Trillen met die billen” is een zeer vrolijk carnavalesk nummer. Iedereen wil ik ook werkelijk “die billen laten trillen’. Het is op het lijf van Jopie en Angelique geschreven. De kids die willen feesten en beesten zullen in “Trillen met die billen” volledig uit hun dak gaan.
Tante Angelique zingt speciaal voor Jopie “Wil je m’n knuffeltje zijn?”In dit lied toont zij zich de aardigste tante van de hele wereld. Zij brengt dit nummer echt uit haar “moeder”hart. De kids en hun ouders zullen er ongetwijfeld door geraakt worden.
Met “Nana nanana hé hé hé”brengen Clown Jopie en Tante Angelique een medley van oud-Hollandse kinderliedjes in een modern jasje. Het zeer aanstekelijke refrein “Nana nanana hé hé hé” maakt dat iedereen spontaan mee gaat zingen en mee gaat springen.

Clown Jopie en Tante Angelique CD landelijk verkrijgbaar
Het zeer gezellige “Ik wil een pannenkoek” past volledig bij onze Clown Jopie. De CD “Zing maar mee!”begint met het alom bekende welkomstlied “Hallo Jopie”. Jopie en Angelique eindigen met de slotsong “Dag allemaal” De Knuffels spelen in “Het huisorkest”. Ook de bekende hits “Hij is een kiwi” en “Het flappenlied” zijn te horen op deze Jopie en Angelique CD. “Ik ben een tovenaar”,“Jopie dat zeg je toch niet” en een “Koffer vol met liedjes” complementeren de CD. In totaal staan er 12 echte Jopie en Angelique nummers op “Zing maar mee!”

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder