Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie en Tante Angelique lanceren nieuwe zomer single

Net als iedereen verlangen Tante Angelique en Clown Jopie ontzettend naar zomerse temperaturen. Met hun nieuwe single “Trillen met die billen”  geven zij u  het zonnige, relaxte  vakantiegevoel.

Onder de bezielende leiding van de  immer dol enthousiaste vakman  Aad Klaris zijn  de fraaiste akkoorden vastgelegd voor de CD single “Trillen met die billen” .

Het latino getinte “Trillen met die billen” is een zeer vrolijk zomers nummer. Bij het horen van de aanstekelijke, vrolijke ritmes wil je ook werkelijk “die billen laten trillen”.                                      
Het nummer is op het lijf van Jopie en Angelique geschreven. Niet alleen de kids maar iedereen die wil feesten en beesten zal bij “Trillen met die billen” volledig uit zijn dak gaan. Het sprankelende kinderkoor geeft de prettig klinkende  productie een extra vrolijke dimensie. 

"Trillen met die billen" is een zomers uptempo nummer geschreven door Aad Klaris, Paul Kooijman en Jeroen van den Berg.

"Trillen met die billen" is uitgebracht door Arti Produkties en te downloaden via alle grote download shops.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder