Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie en Tante Angelique maken kans op plaats in de Carnavals Top 30

Clown Jopie en Tante Angelique strijden mee voor een plaats in de Carnavals Top 30 van radio Drimmelen. Vanaf nu kan er gestemd worden op hit "Ik wil een Pannenkoek" van de bekende kindervrienden. Met carnaval hebben mensen altijd weinig tijd om te eten en wat is er dan lekkerder dan een Pannenkoek. Is jouw favoriete carnavalsplaat ook "Ik wil een Pannenkoek"? Laat dan zeker je stem achter.

Carnavals Top 30 op de radio
De platen met de meeste stemmen worden 25 februari 2014 uitgezonden in de zes uur durende live uitzending van de Carnavals Top 30 vanaf 18.00 t/m 00.00. De radiouitzending is te horen bij Omroep Drimmelen.

Clown Jopie en Tante Angelique vieren Carnaval
Clown Jopie en Tante Angelique verheugen zich enorm op Carnaval 2014. Ze zullen weer diverse optredens verzorgen tijdens de speciale kindercarnavals middagen. Natuurlijk zingen ze dat ook hun hit "Ik wil een Pannenkoek". 

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder