Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie en Tante Angelique op de Albert Heijn Kindermiddag

Clown Jopie en Tante Angelique zijn ook dit jaar weer de hoofd-act van de Albert Heijn Kindermiddag in Zuid-Beijerland. Op woensdag 29 april 2015 wordt het weer een dolle boel in de Feesttent aan de Ridder van Dorplaan. De AH Kindermiddag begint om 14:00 uur, zorg dat je op tijd bent er staat altijd een lange rij om naar binnen te gaan.

Hoe kom ik aan kaartjes voor de Albert Heijn Kindermiddag in Zuid-Beijerland
Hoe kan je aanwezig zijn bij ons optreden? Bij de Albert Heijn in Zuid-Beijerland krijg je een Clown Jopie en Tante Angelique stempelkaart waar je kan sparen voor gratis toegangskaartjes. Als je 6 Clown Jopie stempels hebt  gespaart op je stempelkaart, krijg je al een gratis toegangskaart voor de Albert Heijn Kindermiddag. Wanneer krijg je een stempel op de Clown Jopie stempelkaart? Een stempel krijg je als je voor meer dan €10,- boodschappen hebt gekocht.

Geen stempelkaart en toch naar Clown Jopie & Tante Angelique?
Je hebt geen stempels gespaard? En je wil toch heel graag komen? Geen probleem, kaartjes kun je kopen voor €7,50 bij de Albert Heijn in Zuid-Beijerland (zolang de voorraad strekt)!

Zien we jullie weer op woensdag 29 april in de feesttent in Zuid-Beijerland op de Kindermiddag? Wij hopen het wel en hebben er nu al héééél véééél zin in!!

Groetjes Clown Jopie & Tante Angelique 

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder