Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie Menubox vanaf nu ook verkrijgbaar bij Lunchcafé Zonder Meer

Vanaf zaterdag 4 juli serveert Lunchcafé Zonder Meer in Oud-Beijerland de Clown Jopie Menubox. Deze menubox is geïnspireerd op de groenste kindervriend van Nederland, te weten Clown Jopie. Het lunchcafé richt zit met deze speciale menubox nog meer op kinderen. Je kunt ook nog steeds smullen van de heerlijke Clown Jopie pannenkoek bij Lunchcafé Zonder Meer.


Biologische menubox met Clown Jopie en Tante Angelique cadeautje
Iedereen die de Clown Jopie Menubox bestelt, krijgt hier een cadeautje bij. Natuurlijk zijn het echte Clown Jopie en Tante Angelique cadeautjes. De Clown Jopie menubox is gevuld met:

  • Kipburger
  • Biologische Hoeksche appelsap
  • Frietjes
  • Clown Jopie en Tante Angelique cadeautje

Lunchcafé Zonder Meer trots met Clown Jopie Menubox op de menukaart
Lunchcafé Zonder Meer is trots met dit verrukkelijke nieuwe kindermenu op de kaart. “We hopen op nog meer aanloop naar ons lunchcafé. Kinderen kunnen hier hun verjaardag komen vieren en wij serveren naast de Clown Jopie Pannenkoek nu ook de Clown Jopie Menubox”, aldus een medewerker van het lunchcafé.

Waar is Lunchcafé Zonder Meer gevestigd?
Lunchcafé Zonder Meer vind je in Oud-Beijerland. Kijk op welke tijden je de Clown Jopie Menubox kunt eten.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder