Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie Shop helemaal nieuw

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe Clown Jopie Shop. Steeds meer papa's en mama's bestellen onze Cd's en Dvd's via hun telefoon en tablet. Ja, het is zover onze nieuwe webshop is online!! Clown Jopie & Tante Angelique Fanartikelen vind je nu allemaal in deze shop: www.clownjopieshop.nlOp deze site vind je echt alles van Clown Jopie en Tante Angelique. Bestel dus snel en je hebt het vliegensvlug in huis.

Lid van de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclub?
Ben je lid van onze online fanclub? Hou dan je mailbox in de gaten je krijgt namelijk op 1 bestelling een mega korting. Let op de korting is maar een korte tijd geldig.

Opnieuw registreren Clown Jopie Shop
Omdat onze webshop helemaal hartstikke nieuw is dien je je weer opnieuw te registreren, ook al heb je wel eens iets besteld in onze “oude” webshop Natuurlijk hoeft dit maar 1 malig. Je hoeft je niet opnieuw aan te melden voor de Fanclub.

We wensen jullie veel shopplezier en tot snel bij één van onze optredens.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder