Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie & Tante Angelique in Theater het Kruispunt

Winkelcentrum Barendrecht organiseert een te gekke spaaractie. Spaar vanaf zaterdag 25 augustus voor kaarten voor 1 van de 2 shows van Clown Jopie & Tante Angelique en Barend & Bregje in theater het Kruispunt in Barendrecht.

Spaaractie Clown Jopie & Tante Angelique in Barendrecht gestart
Op woensdag 31 oktober organiseert Winkelcentrum Barendrecht twee shows van Clown Jopie & Tante Angelique. De shows worden gehouden in theater Het Kruispunt om 13:30 uur en 15:30 uur. Van 25 augustus t/m 27 oktober ontvang je bij elke winkel een zegel (sticker) per besteding van € 5,00 met een maximum van vijf zegels per aankoop. Met 20 stickers heb je al een volle spaarkaart. Volle spaarkaarten kun je inleveren bij Primera (Middenbaan 54) voor een entreekaart voor bij betaling van slechts € 1,50. 1 volle spaarkaart + € 1,50 = entreeticket

Gratis CD van Clown Jopie & Tante Angelique
Na afloop van ieder show is er een meet & greet met Clown Jopie & Tante Angelique en Barend & Bregje. Lever na afloop van de show je entreeticket in en ontvang voor iedere entreeticket een gratis CD single van Clown Jopie & Tante Angelique.


Alle winkels op de Middenbaan, 't Vlak, Onderlangs en Achterom doen mee aan deze spaaractie.

Spaaractie Clown Jopie & Tante Angelique in Barendrecht gestart

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder