Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie & Tante Angelique “Liedjes Circus”

Clown Jopie & Tante Angelique gaan hun 18e fanclubdag vieren met de show “Liedjes Circus”. Op zaterdag 07 november is de Clown Jopie & Tante Angelique kindershow in Alcazar Events te Puttershoek. Parkeren is geen enkel probleem en bovendien gratis. Om 15:00 uur barst het feest los in Alcazar Events.

Show Liedjes Circus in teken 25 jarig jubileum
De show “Liedjes Circus” staat in het teken van het 25 jarig jubileum van de bekende clown met het groene haar en zijn vrolijke tante. Het muzikale kinderduo gaat op zoek naar bekende en nieuwe liedjes in het circus. De twee kindervrienden beleven een spannend avontuur in het circus.

Clown Jopie komt er achter dat de orkestbak leeg is! O, jee een Liedjes Circus zonder orkest. Tante Angelique vindt dit niet zo heel gek: “Jopie, je hebt het orkest beledigd en nu zijn ze er vandoor.” Jopie maakt zich niet zo druk, “Het komt echt wel goed Tante Angelique”. Jopie loopt de hele tijd naar de grote circus kist. “Wat zit er allemaal in die grote kist?” vraagt Tante Angelique. Jopie antwoordt “Dit is een speciale Circus kist met allemaal circus spullen”. “We hoeven alleen nog maar een orkest te regelen” roept de vrolijke Clown. “Kiwi, dat is het grote probleem” roept Tante Angelique.

“Liedjes Circus” wordt dus weer een spannend maar ook erg vrolijk avontuur.Clown Jopie gaat op zijn eigen kiwi wijze aan de slag en veroorzaakt vele hilarische en komische situaties. Clown Jopie en Tante Angelique beleven dus weer van alles.

Show met liedjes nieuwe CD "25 jaar Feest!"
De show zit vol met vrolijke en gezellige muziek. Clown Jopie en Tante Angelique zingen nummers van hun nieuwe CD album “25 jaar Feest”. Natuurlijk ontbreken de echt Jopie hits zoals: “Hij is een kiwi”, “Ik wil een pannenkoek” en “Uitjes” niet. De Knuffels zullen ook zeker hun muzikale steentje bijdragen.

Groot, klein, jong of oud, niemand zal stil kunnen blijven zitten. Ons fruitige en vrolijke duo geeft één grote komische en muzikale show.
Vele kinderen, mama’s, papa’s, opa’s en oma’s uit heel Nederland zullen de fanclubdag weer bezoeken. Natuurlijk is iedereen van harte welkom bij deze muzikale lachshow.

Clown Jopie & Tante Angelique willen van hun jaarlijkse Fanclubdag een feest maken als nooit tevoren. Ze gooien alle lachremmen los.
Natuurlijk willen jullie dit spannende muzikale lach spektakel niet missen. Dus zorg dat je je kaartje haalt bij één van de voorverkoopadressen.

Bestel nu je tickets voor "Liedjes Circus"

De show begint om 15.00 uur en vanaf 14.30 uur mag je naar binnen. De Fanclubdag show is meestal snel uitverkocht, dus wacht niet te lang met je kaartje kopen.

Ook dit jaar kan je weer het kinderfeestarrangement boeken. Voor dit arrangement betaal je €12,95 per kind. Je krijgt een toegangskaartje een consumptiemunt om iets te drinken in de pauze, een snoepbox voor al je gasten, uitnodigingskaarten voor je gasten (1 kaart per bestelde entreeticket) en een cadeautje voor de jarige.

Het kinderfeestarrangement kan alleen via de Fanclublijn of via de website besteld worden.

Kijk voor meer informatie op www.clownjopie.nl/fanclubdag of bel naar de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclublijn: 0186-609289.
Ook op Facebook: www.facebook.com/clownjopie kan je het allerlaatste nieuws volgen.

Bij de voorkoopadressen kosten de entreekaarten voor de Fanclubdag € 8,95 per persoon. Je kan je kaarten nog makkelijker en sneller online bestellen via: www.clownjopieshop.nl

Op zaterdag 07 november kosten de kaarten € 10,95 per persoon bij de kassa van Alcazar Events.

Clown Jopie en Tante Angelique - 4 Dagen Feest, om nooit te vergeten

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder