Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie & Tante Angelique op RTL 8 en de VTM

Op woensdag 1 december zijn wij om 07.15 u en om 12.15 u. te zien in het televisieprogramma “De Schatkamer”. Het nieuwe Telekids heeft ons uitgenodigd voor een optreden. “De Schatkamer” wordt uitgezonden op RTL 8 en VTM Kzoom. Het programma wordt – op werkdagen- iedere ochtend om kwart over zeven uitgezonden op RTL 8. Iedere middag om kwart over twaalf – op werkdagen- wordt het herhaald.
“De schatkamer” is ook iedere middag om vier uur te zien op VTM Kzoom.

“De schatkamer” wordt in “De Efteling” opgenomen. In de studio’s van “Efteling TV” wordt het programma gepresenteerd door het duo Curt Fortin en Felice Dekens.
De kinderen worden getrakteerd op de aller leukste kinderseries en erg grappige filmpjes.
Ook treden er vele bekende artiesten op. Clown Jopie en Tante Angelique zijn te zien op 1 december.
Samen zingen wij onze Sinterklaashit “Au, au, au, Zwarte Piet z’n kont zag blauw”.
Zoals gewoonlijk strijden er twee teams in de studio. Clown Jopie stelt op zijn geheel eigenwijze een vraag aan de beide teams. Bernard, de beheerder van “De Schatkamer”, heeft ook een gesprek met Tante Angelique en Clown Jopie.

Na afloop van de televisieopnamen zijn wij geïnterviewd door DJ Fee van “Efteling radio”.
DJ Fee is zeer enthousiast over ons. Vanaf 1 december kan je de Sinterklaashit :“Au,au,au Zwarte Piet z’n kont zag blauw” en de overige nummers van de CD : “Sinterklaasfeest” met Clown Jopie en Tante Angelique horen op de landelijke radiozender : “Efteling radio”.
Alle afleveringen van “De schatkamer” zijn terug te zien. Op RTL XL -de internetsite van RTL- kan je via “Gemiste televisieprogramma’s” alles weer opnieuw beleven.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder