Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Introductie Clown Jopie Pannenkoek groot succes

De introductie van de Clown Jopie Pannenkoek was een groot feest. Clown Jopie & Tante Angelique arriveerden in een speciale Clown Jopie mobiel. Vele fans stonden de kindervrienden op te wachten bij Pannenkoekenhuis Peter Pan. Over de rode loper gingen Clown Jopie & Tante Angelique naar binnen. Van chefkok Hans kregen ze de allereerste Clown Jopie Pannenkoek. Clown Jopie smulde van zijn "wenkbrauwen" en zijn "ogen". Tante Angelique kon niet van Clown Jopie zijn "neus" af blijven. Natuurlijk kregen alle jongens en meisjes een handtekening van hun idolen. Verder was er ook de mogelijkheid om met de twee op de foto te gaan.

Vanaf nu verkrijgbaar de Clown Jopie Pannenkoek
Vanaf vandaag kun je bij Pannenkoekenhuis Peter Pan sparen voor gratis Clown Jopie & Tante Angelique artikelen. Bij iedere kinder pannenkoek krijg je een stempel. Vanaf twee stempels kun je al een Jopie artikel uitzoeken in de vitrine bij Pannenkoekenhuis Peter Pan.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder