Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Kindercarnaval hit Clown Jopie en Tante Angelique “4 Dagen Feest, om nooit te vergeten”

Vandaag lanceren Clown Jopie en Tante Angelique hun nieuwe Kindercarnaval single: “4 Dagen Feest, om nooit te vergeten”. Aad Klaris en Jeroen van den Berg hebben weer een geweldige hit geschreven voor het bekende kinderduo. “4 Dagen Feest, om nooit te vergeten” is een nummer waar Clown Jopie en Tante Angelique zeker een positieve bijdragen zullen leveren aan Carnaval 2016. De carnavalssingle is te downloaden via de bekende downloadsites. “4 Dagen Feest, om nooit te vergeten” doet zeker niet onder voor de carnavals muziek die voor de wat “oudere” jeugd wordt uitgebracht.

Single is afkomstig van het CD album “25 jaar Feest”
Om Kindercarnaval nog gezelliger en muzikaler te maken, hebben Clown Jopie en Tante Angelique de CD: “25 jaar Feest” uitgebracht. Dit nieuwste verzamelalbum bevat de grootste hits van Clown Jopie en Tante Angelique van de afgelopen 25 jaar. “Hij is een Kiwi”, “Het Flappenlied” en “Ik wil een Pannenkoek” ontbreken natuurlijk niet. En de nieuwste Jopie en Angelique CD kan niet compleet zijn zonder “Ik ben een Tovenaar, “Uitjes” en “Jopie dat zeg je toch niet”. De 18 grootste hits en 3 nieuwe nummers zijn verzameld op “25 jaar Feest” met Clown Jopie en Tante Angelique. Het splinternieuwe nummer “4 dagen Feest, om nooit te vergeten” is een zeer vrolijk carnavalsnummer. Het is een liedje waarbij je direct in de polonaise wil gaan lopen. Het is op het lijf van Jopie en Angelique geschreven.en de kids in Brabant, Limburg en de rest van Nederland en België zullen zeker volledig uit hun dak gaan en feesten op “4 dagen Feest om nooit te vergeten”.


Videoclip “4 dagen Feest, om nooit te vergeten”
Bij de nieuwe Kindercarnavals hit is ook een videoclip gemaakt. Tijdens het 25 jarig jubileum van Clown Jopie en Tante Angelique is in Alcazar Events de videoclip opgenomen. Smart Media Productions heeft er weer spetterende clip van gemaakt. De videoclip is op diverse televisie zenders te bekijken. Natuurlijk kun je de clip ook zien op het YouTube kanaal van Clown Jopie en Tante Angelique.

De single is te downloaden via o.a. Itunes en te beluisteren via o.a. Spotify.

Clown Jopie en Tante Angelique - 4 Dagen Feest, om nooit te vergeten

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder