Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Kindermiddag Albert Heijn Zuid-Beijerland met Clown Jopie en Tante Angelique

Kom jij naar ons spetterende optreden in Zuid-Beijerland?  We gaan de traditie van de Albert Heijn  Kindermiddag in Zuid-Beijerland dit jaar voortzetten. Op woensdag 30 april 2014. De kindermiddag zal om 14:00 uur beginnen.

Er zullen héél véél leuke activiteiten plaatsvinden en ook wij ( Clown Jopie en Tante Angelique ) zullen gaan optreden. We gaan er weer een spetterend groot feest van maken en hopen ook dat jullie er bij zijn. Hoe kan je bij ons optreden zijn? Je krijgt bij de Albert Heijn in Zuid-Beijerland een Clown Jopie stempelkaart waar je kan sparen voor gratis toegangskaartjes. Je moet sparen tot je 6 Clown Jopie stempels hebt op je stempelkaart, daarna krijg je gratis toegang tot de Albert Heijn Kindermiddag. Wanneer krijg je een stempel op de Clown Jopie stempelkaart? Een stempel krijg je als je voor meer dan €10,- boodschappen hebt gekocht.

Geen stempelkaart en toch naar Clown Jopie & Tante Angelique?
Mocht je toch willen komen en heb je geen stempelkaart? Geen probleem, kaartjes kun je kopen voor €7,50 bij de Albert Heijn in Zuid-Beijerland (zolang de voorraad strekt)!

Zien we jullie weer op woensdag 30 april in de feesttent in Zuid-Beijerland op de Kindermiddag? Wij hopen het wel en hebben er nu al héééél véééél zin in!!

Groetjes Clown Jopie & Tante Angelique 

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder