Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Koningsdag met Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie en Tante Angelique gaan dit jaar Koningsdag vieren in Heinenoord en Waddinxveen. Volgens jullie vrienden is dit één van de leukste dagen van het jaar. Tante Angelique is haar kroontje al aan het poetsen en Jopie heeft zijn oranje cape al weer uit de kast gehaald.

Start Koningsdag in Heinenoord
's morgens om 09:45 uur starten Clown Jopie en Tante Angelique Koningsdag 2016 in Heinenoord. Traditie getrouw treden ze op in Sporthal de Tienvoet in Heinenoord. Oranjevereniging Nederland en Oranje kijkt alweer uit naar de komst van de bekende clown en zijn vrolijke tante. Natuurlijk zullen ze nummers zingen van hun nieuwe CD "25 jaar feest".

Feest met Clown Jopie en Tante Angelique gaat door in Waddinxveen
's middags gaat het feest rondom Koningsdag gewoon door in Waddinxveen. Op uitnodiging van Stichting Nationale Feestdagen Waddinxveen geven de twee kindervrienden twee optredens. Na de optredens is er een meet & greet met Clown Jopie en Tante Angelique. Vergeet dus niet je fototoestel of je telefoon. Vanaf 12:30 uur kun je lekker meezingen met de grootste hits van de Clown met het groene haar en zijn kleurrijke tante.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder