Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Nieuw Sinterklaas CD album Clown Jopie en Tante Angelique

Om het Sinterklaasfeest nog gezelliger en muzikaler te maken, brengen Clown Jopie en Tante Angelique een nieuwe Sinterklaas CD uit: “Sinterklaas, Kom van dat dak af”. De Sint CD telt 15 gezellige liedjes. Jeroen van den Berg, Aad Klaris en Paul Kooijman schreven de teksten van de verschillende liedjes. Aad Klaris componeerde de muziek. Men kan mee “rocken” met “Sinterklaas, kom van dat dak af”. Alle goede eigenschappen van het trouwe paard van de Sint worden bezongen in: “Amerigo”, “Pietje moet op dieet” beschrijft op een gezellige manier dat je beter maar niet te veel kan eten. “Hoera, voor de Sint” is een ode aan Sinterklaas. In “Kazie kaza kazoe” bezingen Jopie en Angelique wat je allemaal met een “kazoetje” kan doen. "Sinterklaas yoi, yoi, yo” en “De Zwarte Pieten polka” zijn echte Clown Jopie en Tante Angelique meedoe nummers. “Au, au, au” en het latino getinte “Si-sa-Sinterklaassie” zijn bekende Jopie en Angelique Sint songs.

Bekende Sinterklaasliedjes ontbreken niet
Twee medleys met de bekende Sinterklaasliedjes maken de CD van het frisse, vrolijke en fruitige kinderduo tot een echte onvervalste Sinterklaas CD met voor “elk wat wils” Clown Jopie & Tante Angelique maken met hun CD album “Sinterklaas Kom van dat dak af “ het Sinterklaas feest nog vrolijker en nog gezelliger. Hun liedjes zorgen er voor dat het Sint feest weer een feest wordt voor iedereen, voor klein en groot en voor jong en oud.

In het “Hof van Assendelft”, het Streekmuseum Hoeksche Waard te Heinenoord is donderdag 3 oktober de videoclip van de single: “Sinterklaas, kom van dat dak af” opgenomen.

Met “Sinterklaas.Kom van dat dak af” kan Sinterklaas zijn verjaardag nog vrolijker en feestelijker vieren.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder