Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie en Tante Angelique lanceren nieuwe CD: “25 jaar Feest!”

De bekende clown met het kiwi groene haar en zijn modieuze tante hebben de afgelopen maanden intensief gewerkt aan hun nieuwe CD: “25 jaar Feest”. In juni vonden de opnames plaats in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. Onder leiding van hun vaste producer Aad Klaris werden nieuwe nummers opgenomen voor de CD “25 jaar Feest”. Niet alleen Clown Jopie en Tante Angelique zijn op deze CD te horen, maar ook Piet de Kanariepiet.

Verzamelalbum Clown Jopie en Tante Angelique "25 jaar Feest"
De CD “25 jaar Feest” is een verzamelalbum van de grootste hits van Clown Jopie en Tante Angelique van de afgelopen 25 jaar. Bekende hits als “Hij is een kiwi”, “Het flappenlied” en “Ik wil een Pannenkoek” zijn te horen op deze Jopie en Angelique CD. “Ik ben een tovenaar”, “Jopie dat zeg je toch niet” en “Uitjes” ontbreken natuurlijk niet. De 18 grootste hits en 3 nieuwe nummers zijn verzameld op deze nieuwe CD.

Op dit album brengen Clown Jopie en Tante Angelique dus ook nieuwe nummers.

Het feestnummer “Vier dagen Feest, om nooit te vergeten” is een zeer vrolijk carnavalsnummer. Het is een liedje waarbij je direct in de polonaise wil gaan lopen. Het is op het lijf van Jopie en Angelique geschreven. De kids in Brabant en Limburg zullen zeker feesten en volledig uit hun dak gaan op “Vier dagen Feest, om nooit te vergeten”.

Samen naar de wolken kijken met Clown Jopie en Tante Angelique
Een liedje wat je totaal niet bij het bekende kinderduo verwacht is “Samen naar de wolken kijken”. Dit zeer mooie luisterliedje gaat over figuren die je kan zien in de wolken luchten. Clown Jopie en Tante Angelique bewijzen in dit nummer ook heel mooi en gevoelig te kunnen zingen. Met het “Fietslied” willen Clown Jopie en Tante Angelique iedereen in beweging krijgen. Natuurlijk is een Jopiebel ook heel belangrijk voor de veiligheid. Iedereen zal ongetwijfeld hard meezingen met het refrein “Tringelingeling”.

De CD “25 jaar Feest” begint met het alom bekende welkomstlied “Ha die Jopie”.
Jopie en Angelique eindigen, zoals altijd, met “Dag allemaal”.

In totaal staan er 21 echte Jopie en Angelique nummers op “25 jaar Feest
De CD is vanaf 30 september landelijk te verkrijgen, te downloaden via Itunes en uiteraard in de Clown Jopie shop.

Clown Jopie en Tante Angelique zullen tijdens hun fanclubdag op zaterdag 7 oktober in Alcazar Events te Puttershoek een flink aantal liedjes van “25 jaar Feest” live brengen.

Clown Jopie en Tante Aangelique - 25 jaar Feest! 

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder