Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Nieuwe DVD van Clown Jopie & Tante Angelique

Clown Jopie & Tante Angelique hebben de afgelopen maanden op verschillende locaties hun schitterende DVD “De Meezing Clips” opgenomen. Het vakmanschap van Aad Klaris straalt van alle nummers af. De man die jarenlang het muzikale gezicht was van Bassie en Adriaan toont zich van zijn allerbeste zijde. 
Alle nummers hebben de kenmerkende aanstekelijke vrolijkheid van het meest muzikale “kinder”duo van Nederland. 

Je kan niet stil blijven zitten bij Clown Jopie en Tante Angelique
Bij elk nummer heb je na twee of drie akkoorden al de neiging om mee te gaan doen. 
Je kan werkelijk niet stil blijven zitten. De uiterst sfeervolle en carnavaleske refreinen dwingen je vanaf de eerste woorden mee te gaan zingen. De titel “De Meezing Clips” is zeer terecht gekozen. 
De amusante scenes in o.a. een klasselokaal, op het strand en in het bos tonen het uitnodigende, kindvriendelijke karakter van Clown Jopie & Tante Angelique. Als je als kind aan vrolijkheid, zingen en meedoen denkt, denk je na het zien van “De Meezing Clips” aan Jopie en aan Angelique. 
Alle facetten van het kind zijn worden door de tekstschrijvers Jeroen van den Berg, Aad Klaris en Paul Kooijman op voortreffelijke wijze verwoord. Aad Klaris heeft deze “gedachten” op fantastische wijze van muziek voorzien.


Alle nummers hebben zo hun eigen karakter gekregen
Jopie en de Knuffels swingen met “Het Huisorkest”. Clown Jopie vertolkt in “Mijn rode neus en mijn groene haar” op de Jopie manier zijn gevoelens. Tante Angelique maant Jopie, op haar bekende opvoedkundige wijze, tot ander gedrag in “Jopie, dat zeg je toch niet”. In “Uit die pantalone” brengt het fruitige duo ons in Latino sferen. Onmiddellijk denk je aan zon, zee, strand en vrolijkheid. Bij “Olé wie nam de jampot mee” kan je werkelijk volop meezingen, meeklappen en meestampen. Na het bekijken van “Hé, hé, gefeliciteerd” voel je je werkelijk de gehele dag jarig. Het melodietje gonst door je hoofd. In “Ik ben een tovenaar” vertolken Clown Jopie & Tante Angelique op ingetogen en toch zeer clowneske wijze de sfeer van circus en magie. In “Laat me niet lachen” laat Clown Jopie zien dat bij een clown huilen en lachen dicht bij elkaar liggen. Het geheel geeft je een echt clownsgevoel. Flap, flap in “Het flappenlied” is onlosmakelijk verbonden met de geweldig grote flappen van Clown Jopie. In “Jopie, jippie ja Jopie” laat ons duo in hoog tempo zien, waar toe het in staat is. 

Aad Klaris heeft een geweldig oog voor talent
Deze vakman pur sang is er van overtuigd dat Clown Jopie & Tante Angelique op hun eigen, kenmerkende wijze dé kinderidolen van Nederland zullen worden. Mede door Klaris zijn inspirerende inbreng bereikten Bassie en Adriaan de top. Na het beleven van “De Meezing Clips” zal ook u beseffen dat u naar de nieuwe kinderidolen van Nederland hebt gekeken! 

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder