Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Nieuwe Sinterklaashit Clown Jopie en Tante Angelique

Vandaag lanceren Clown Jopie en Tante Angelique hun nieuwe Sinterklaas single : “Sinterklaas. Yoi, Yoi, Yo” . Aad Klaris heeft weer een geweldige hit geschreven voor het bekende kinderduo. Hij tekende voor de tekst en het arrangement. “Sinterklaas, Yoi, Yoi, Yo” is een nummer waar Clown Jopie en Tante Angelique zeker een positieve bijdragen zullen leveren aan het Sinterklaasfeest. De Sint hit single is te downloaden via de bekende downloadsites. “Sinterklaas, Sinterklaas, Yoi, Yoi, Yo” is de opvolger van de Sinterklaashit van Clown Jopie en Tante Angeliqueui 2014. Vorig jaar stonde zij op nummer 2 in de Sinterklaas Top 20 met “Sinterklaas, kom van dat dak af”.

Single is afkomstig van het Sinterklaas CD album “Sinterklaas, kom van dat dak af”
Om het Sinterklaasfeest nog gezelliger en muzikaler te maken, hebben Clown Jopie en Tante Angelique Sinterklaas CD: “Sinterklaas. Kom van dat dak af”. De Sint CD telt 15 gezellige liedjes. Jeroen van den Berg, Aad Klaris en Paul Kooijman schreven de teksten van de verschillende liedjes. Aad Klaris componeerde de muziek. Op dit album is ook de hit van 2014 te vinden “Sinterklaas, kom van dat dak af”. Alle goede eigenschappen van het trouwe paard van de Sint worden bezongen in: “Amerigo” “Pietje moet op dieet” beschrijft op een gezellige manier dat je beter maar niet te veel kan eten. “Hoera, voor de Sint” is een ode aan Sinterklaas. In “Kazie kaza kazoe” bezingen Jopie en Angelique wat je allemaal met een “kazoetje” kan doen. “De Zwarte Pieten polka” is een echte Clown Jopie en Tante Angelique meedoe nummer. “Au, au, au” en het latino getinte “Si-sa-Sinterklaassie” zijn bekende Jopie en Angelique Sint songs. Twee medleys met de bekende Sinterklaasliedjes maken de CD van het frisse, vrolijke en fruitige kinderduo tot een echte onvervalste Sinterklaas CD met voor “elk wat wils” en Natuurlijk ontbreekt ook de nieuwe single “Sinterklaas yoi, yoi, yo” niet.

Clown Jopie & Tante Angelique maken met hun CD album “Sinterklaas Kom van dat dak af “ het Sinterklaas feest nog vrolijker en nog gezelliger. Hun liedjes zorgen er voor dat het Sint feest weer een feest wordt voor iedereen: voor klein en groot en voor jong en oud.

In “De Lantaern” in Nieuwegein is dinsdag 21 oktober de videoclip van de single: “Sinterklaas, Yoi, Yoi, Yo” opgenomen.
Met “Sinterklaas, Yoi, Yoi, Yo” zal Sinterklaas zijn verjaardag nog vrolijker en feestelijker worden.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder