Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Samen naar de wolken kijken met Clown Jopie en Tante Angelique

De bekende clown met het kiwi groene haar en zijn modieuze tante lanceren een nieuwe single. “Samen naar de wolken kijken” is afkomstig van hun laatste album: “25 jaar Feest”.

Het is een mooi luisterliedje wat je niet zo snel zou verwachten bij het bekende kinderduo. In het nummer zingt Clown Jopie samen met Tante Angelique over de figuren die je in de wolken kunt zien. Onder leiding van hun vaste producer Aad Klaris werd het gevoelige nummer opgenomen. Tevens tekende Aad Klaris voor de tekst.

Fans reageren enthousiast op " Samen naar de wolken kijken"
Tijdens de jaarlijkse fanclubdag van het vrolijke tweetal reageerde het jonge publiek zeer enthousiast op “Samen naar de wolken kijken”. Hierop is besloten het nummer als singel te releasen. Clown Jopie en Tante Angelique bewijzen in dit nummer ook heel mooi en gevoelig te kunnen zingen.

Samen naar de wolken downloaden
Bij de single “Samen naar de wolken kijken” is ook een videoclip gemaakt. In deze clip zit de bekende clown samen met zijn onafscheidelijke tante tussen de wolken. De meest gekke en mooie figuren komen voorbij. De clip is o.a. te zien op TV Oranje en natuurlijk op het YouTube kanaal van Clown Jopie en Tante Angelique.

De single is vanaf 18 januari te downloaden via o.a. Itunes. Tevens kun je het nummer beluisteren op Spotify.

Clown Jopie en Tante Angelique - Samen naar de wolken kijken

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder