Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Voorverkoop gestart Sinterklaas Voorpret met Clown Jopie & Tante Angelique

Zaterdag 9 november 2013 is de zestiende Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek. Clown Jopie en Tante Angelique vieren dit “Sinterklaas voorpretfeest” met al hun vriendjes en hun vriendinnetjes. Piet de Kanariepiet en de Knuffels komen ook. Hebben Clown Jopie & Tante Angelique nog contact met Sinterklaas? Het fruitige duo geeft één spetterende voorstelling. 'Sinterklaas Voorpret' start ‘s middags om 3 uur. De zaal gaat open om half 3.

Natuurlijk mag je al je vriendjes en je vriendinnetjes meenemen. Het is altijd een groot meezingfeest bij Clown Jopie en Tante Angelique. De show is voor kinderen van 2 tot 12 jaar.
Maar pappa’s, mamma’s, opa’s, oma’s, ooms en tantes, kortom iedereen amuseert zich altijd geweldig bij het vrolijkste kinderduo van Nederland. Het wordt weer lachen, gieren, stampen en zingen. Het is pret maken van het begin tot het eind. Natuurlijk worden de spannende en opwindende momenten niet vergeten. Iedereen kan volop meezingen met de populaire gasten in het schitterende decor.

Clown Jopie en Tante Angelique zingen niet alleen de nummers van hun nieuwe CD album “Sinterklaas, kom van dat dak af”, maar samen met de kinderen zingen ze ook vele van hun andere hits. Clown Jopie & Tante Angelique maken altijd en overal pret.

Voorverkoop gestart Fanclubdag Clown Jopie en Tante Angelique
Koop snel een kaartje voor deze zeer speciale Sinterklaas voorpretdag!

De voorverkoop voor deze geweldige pretbelevenis is begonnen.

Bij de voorverkoopadressen kosten de entreekaarten € 8,50 per stuk.
Je betaalt € 10,50 per persoon op zaterdag 9 november aan de kassa van Alcazar Events te Puttershoek.

Je kan ook je Kinderfeestje vieren bij Clown Jopie & Tante Angelique
Het is natuurlijk hartstikke gaaf om je kinderfeestje tijdens de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag.te vieren. Speciaal voor jou hebbenClown Jopie & Tante Angelique een kinderfeestarrangement samengesteld. Dit speciale “feestje” kost € 12,50.

Je krijgt dan :

  • 1 Gratis entreeticket voor de jarige
  • Consumptiemunt om iets te drinken in de pauze
  • Snoepbox voor al je gasten
  • Cadeautje voor de jarige
  • Uitnodigingskaarten voor je gasten (1 kaart per bestelde entreeticket)

Je “kinderfeestje” kun je telefonisch bestellen via de fanclublijn 0186-609289 of via http://www.clownjopieshop.nl/

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder