Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Voorverkoop gestart Welkom Sinterklaas met Clown Jopie & Tante Angelique

Zaterdag 15 november 2014 is de zeventiende Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek. Clown Jopie en Tante Angelique vieren dit “Sinterklaasfeetst” met al hun vriendjes en hun vriendinnetjes. Piet de Kanariepiet en de Knuffels komen ook. Komt Sinterklaas ook op bezoek bij Clown Jopie & Tante Angelique? Het fruitige duo geeft één spetterende voorstelling. 'Welkom Sinterklaas' start ‘s middags om 3 uur. De zaal gaat open om half 3.

Natuurlijk mag je al je vriendjes en je vriendinnetjes meenemen. Het is altijd een groot meezingfeest bij Clown Jopie en Tante Angelique. De show is voor kinderen van 2 tot 12 jaar.
Maar pappa’s, mamma’s, opa’s, oma’s, ooms en tantes, kortom iedereen amuseert zich altijd geweldig bij het vrolijkste kinderduo van Nederland. Het wordt weer lachen, gieren, stampen en zingen. Het is pret maken van het begin tot het eind. Natuurlijk worden de spannende en opwindende momenten niet vergeten. Iedereen kan volop meezingen met de populaire gasten in het schitterende decor.

Clown Jopie en Tante Angelique zingen niet alleen de nummers van hun nieuwe CD album “Sinterklaas, kom van dat dak af”, maar samen met de kinderen zingen ze ook vele van hun andere hits. Clown Jopie & Tante Angelique maken altijd en overal pret.

Voorverkoop Welkom Sinterklaas
Koop snel een kaartje voor deze zeer speciale show “Welkom Sinterklaas”!

De voorverkoop voor deze geweldige pretbelevenis is begonnen.
Bij de voorverkoopadressen kosten de entreekaarten € 8,95 per stuk.
Je betaalt € 10,95 per persoon op zaterdag 15 november aan de kassa van Alcazar Events te Puttershoek.

Je kan ook je Kinderfeestje vieren bij Clown Jopie & Tante Angelique
Het is natuurlijk hartstikke gaaf om je kinderfeestje tijdens de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag.te vieren.
Speciaal voor jou hebben Clown Jopie & Tante Angelique een kinderfeestarrangement samengesteld. Dit speciale “feestje” kost € 12,95.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder