Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Voorverkoop Paniek op de Boerderij gestart

Op zaterdag 02 november 2019 vindt alweer de één en twintigste Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek plaats. Met de show “Paniek op de Boerderij” gaan Clown Jopie en Tante Angelique hun jaarlijkse feest voor hun fans vieren. Natuurlijk heeft het bekende kinderduo ook gasten uitgenodigd. Speciale gasten dit jaar zijn Fien en Teun bekend van RTL Telekids en van themapark de Avonturenboerdij Molenwaard. Maar ook Piet de Kanariepiet en de Knuffels zullen weer van de partij zijn. Alle grote hits van de bekende clown en zijn vrolijke tante komen voorbij op de boerderij. De kindervoorstelling van Clown Jopie en Tante Angelique' start ‘s middags om 3 uur. De zaal gaat open om half 3.

Clown Jopie en Tante Angelique verheugen zich nu al om al hun fans weer te ontmoeten. Het is altijd een groot meezingfeest bij Clown Jopie en Tante Angelique. De show is voor kinderen van 2 tot 12 jaar, maar zeker ook de oudere jeugd, tot 88 jaar, vermaakt zich altijd geweldig bij het vrolijkste kinderduo van Nederland. Het belooft een hele speciale editie van de jaarlijkse fanclubdag te worden. Clown Jopie en Tante Angelique hebben met hun fanclubdag een traditie van lachen, gieren, stampen en zingen neergezet. Hele generaties zijn al opgegroeid met de clown met het groene haar en het gouden hart. Spannende en opwindende momenten wisselen elkaar in rap tempo af. Iedereen kan volop meezingen met de populaire gasten in het schitterende decor.

Paniek op de Boerderij met Clown Jopie & Tante Angelique.

Fien en Teun komen meefeesten

Dan wordt het ook nog spannend op de boerderij als er iets vreemds gebeurt met een emmer met water. Kunnen de twee kindervrienden dan toch toveren?

Onze groene vriend zit met de handen in z’n haar: “Wat nu, wat nu, wat nu?” Jopie loopt heen en weer en vliegt van links naar rechts en is echt in paniek: “Wat nu, wat nu, wat nu ? Gelukkig bekijkt Tante Angelique het allemaal iets rustiger: “Jopie, we vragen gewoon aan de kinderen of ze ons willen helpen? Jopie vindt het een fantastisch idee. Dol enthousiast gaat hij beginnen. Tante Angelique heeft erg veel moeite om Jopie op de juiste manier te assisteren. Soms lukt dit niet helemaal en heeft Jopie zijn “oplossing” al toegepast. Zullen Clown Jopie & Tante Angelique alles op tijd af krijgen voor Fien & Teun terug zijn?


Paniek op de Boerderij” wordt een spannend boeren en vrolijk avontuur
Clown Jopie gaat op zijn eigen eigenwijze kiwi wijze aan de slag, hij veroorzaakt vele hilarische en komische situaties.
Clown Jopie, Tante Angelique, de Knuffels en natuurlijk Fien & Teun beleven spannende dingen.
De show zit vol met vrolijke en gezellige muziek. Clown Jopie en Tante Angelique zingen ook nummers van hun CD album “25 jaar Feest”. Natuurlijk ontbreken de echt Jopie hits zoals: “Hij is een kiwi”, “Ik wil een pannenkoek” en “Uitjes” niet. De Knuffels zullen ook zeker hun muzikale steentje bijdragen. Natuurlijk zullen Fien & Teun ook een aantal van hun bekende boerderijliedjes zingen samen met hun vriendje Jopie en vriendinnetje Angelique.
Groot, klein, jong of oud, niemand zal stil kunnen blijven zitten. Ons fruitige en vrolijke duo geeft één grote komische en muzikale show.
Vele kinderen, mama’s, papa’s, opa’s en oma’s uit heel Nederland zullen de fanclubdag weer bezoeken. Natuurlijk is iedereen weer van harte welkom bij deze spannende lachshow.
Clown Jopie & Tante Angelique willen van hun jaarlijks Fanclubdag een feest maken als nooit tevoren. Ze gooien alle lachremmen los.
Natuurlijk willen jullie dit spannende muzikale lach spektakel niet missen. Ga daarom snel naar één van de voorverkoopadressen voor je Fanclubdag ticket of bestel ze via http://www.clownjopieshop.nl


In de voorverkoop betaal je slechts € 10,50 per ticket op de fanclubdag zelf betaal je € 12,95 per ticket.

De show begint om 15.00 uur en vanaf 14.30 uur mag je naar binnen.
De Fanclubdag show is meestal erg snel uitverkocht, dus wacht niet te lang meer….

Ook dit jaar kan je weer het kinderfeestarrangement boeken. Voor dit arrangement betaal je €14,95 per kind. Je krijgt een toegangskaartje een consumptiemunt om iets te drinken in de pauze, een snoepbox voor al je gasten, uitnodigingskaarten voor je gasten (1 kaart per bestelde entreeticket) en een cadeautje voor de jarige.

Het kinderfeestarrangement kan alleen via de Fanclublijn of via de website besteld worden.
Kijk voor meer informatie op www.clownjopie.nl/fanclubdag of bel naar de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclublijn: 0186-609289.
Ook op Facebook: www.facebook.com/clownjopie kan je het allerlaatste nieuws volgen.

Voorverkoop Fanclubdag

Koop snel een kaartje voor “Paniek op de Boerderij” en ga mee op avontuur met Clown Jopie en Tante Angelique en Fien & Teun!
De voorverkoop voor dit geweldige kinderevenement is begonnen.

Bij de voorverkoopadressen kosten de entreekaarten € 10,50 per stuk.
Je betaalt € 12,95 per persoon op zaterdag 3 november aan de kassa van Alcazar Events te Puttershoek.
Je kunt ook je Kinderfeestje vieren bij Clown Jopie & Tante Angelique.

Het is natuurlijk hartstikke gaaf om je kinderfeestje tijdens de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag te vieren.

Speciaal voor jou hebben Clown Jopie & Tante Angelique een kinderfeestarrangement samengesteld. Dit speciale “boerderij feestje” kost € 14,95.

Je krijgt dan:

  • 1 Gratis entreeticket voor de jarige
  • Consumptiemunt om iets te drinken in de pauze
  • Snoepbox voor al je gasten
  • Cadeautje voor de jarige

Uitnodigingskaarten voor je gasten (1 kaart per bestelde entreeticket)
Je “kinderfeestje” kun je telefonisch bestellen via de fanclublijn 0186-609289 of via https://www.clownjopieshop.nl/fanclubdag

Voorverkoopadressen:
- ’s Gravendeel: Paulus Frites Paleis
- Oud-Beijerland: Tabak & Gifts De Man
- Heinenoord: JB Productions, Happy Flowers en Primera Blaaksedijk
- Puttershoek: Arie Lees- Schrijf- Kadoshop en Alcazar Events
- Strijen: Het Plein
- Internet: Clown Jopie Shop
- Nieuw-Beijerland: Bloemen bij Marlous

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder