Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie en Tante Angelique op de Albert Heijn Kindermiddag 2022

Na 2 jaar is het eindelijk weer zover. Clown Jopie & Tante Angelique komen naar Zuid-Beijerland. De clown met het groene haar en zijn vrolijke tante hebben ontzettend veel zin om al hun fans weer te zien.

Clown Jopie & Tante Angelique zijn niet meer weg te denken tijdens de Albert Heijn kindermiddag in Zuid-Beijerland. De jaarlijkse traditie wordt dit jaar weer voort gezet. AH heeft Clown Jopie en Tante Angelique weer weten te strikken als hoofd-act van de Albert Heijn Kindermiddag. Op dinsdag 26 april 2022 wordt het weer een feest om nooit te vergeten in de Feesttent aan de Ridder van Dorplaan. De AH Kindermiddag begint om 14:00 uur, zorg dat je op tijd bent er staat altijd een lange rij om naar binnen te gaan.

Hoe kom ik aan kaartjes voor de Albert Heijn Kindermiddag 2020 in Zuid-Beijerland
Wil je aanwezig zijn bij ons optreden? Bij de Albert Heijn in Zuid-Beijerland krijg je een Clown Jopie en Tante Angelique stempelkaart waar je kan sparen voor gratis toegangskaartjes. Als je 6 Clown Jopie stempels hebt gespaard op je stempelkaart, krijg je al een gratis toegangskaart voor de Albert Heijn Kindermiddag. Wanneer krijg je een stempel op de Clown Jopie stempelkaart? Een stempel krijg je als je voor meer dan €10,- boodschappen hebt gekocht.

Geen stempelkaart en toch naar Clown Jopie & Tante Angelique?
Je hebt geen stempels gespaard? En je wil toch heel graag komen? Geen probleem, kaartjes kun je kopen voor €7,50 bij de Albert Heijn in Zuid-Beijerland (zolang de voorraad strekt)!

Zien we jullie weer op woensdag 25 april in de feesttent in Zuid-Beijerland op de Kindermiddag? Wij hopen het wel en hebben er nu al héééél véééél zin in!!

Groetjes Clown Jopie & Tante Angelique

Clown Jopie & Tante Angelique bij de AH kindermiddag in 2019.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder