Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie op de Albert Heijn Kindermiddag 2023

Clown Jopie is al jarenlang een bekende en geliefde entertainer voor kinderen in Nederland. Met zijn vrolijke en kleurrijke outfit, grappige liedjes en aanstekelijke versprekingen weet hij jong en oud te vermaken en te laten lachen. En natuurlijk is hij ook dit jaar weer van de partij op de Albert Heijn Kindermiddag in Zuid-Beijerland, een jaarlijkse traditie die niet meer weg te denken is uit het dorp.

De Albert Heijn Kindermiddag is een evenement waar kinderen naar uitkijken. Het is een middag vol plezier en natuurlijk het optreden van jullie favoriete artiest. Clown Jopie is zonder twijfel de grootste ster van de middag en hij weet dan ook altijd de harten van het publiek te stelen met zijn aanstekelijke energie en zijn grappige en ondeugende humor.

Hoe kom ik aan kaartjes voor de Albert Heijn Kindermiddag 2023 in Zuid-Beijerland
Als je naar de Albert Heijn in Zuid-Beijerland gaat, kun je een stempelkaart krijgen om te sparen voor gratis toegangskaartjes. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van de show van Clown Jopie, maar ook nog eens wat lekkers kunt kopen bij de Albert Heijn. 

Geen stempelkaart en toch naar Clown Jopie & Tante Angelique?
Maar als je geen stempels hebt gespaard, hoef je niet te treuren, want je kunt nog steeds kaartjes kopen bij de Albert Heijn in Zuid-Beijerland. Het enige wat je hoeft te doen, is naar de winkel gaan en een kaartje kopen voor €7,50 (zolang de voorraad strekt)! Zo kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes genieten van een geweldige middag vol plezier en avontuur. 

Clown Jopie heeft er in ieder geval ontzettend veel zin in en kan niet wachten om weer op te treden voor zijn fans. Dus zorg dat je op tijd bent op woensdag 26 april 2023 en kom naar de Feesttent aan de Ridder van Dorplaan voor de Albert Heijn Kindermiddag in Zuid-Beijerland. Het belooft een onvergetelijke middag te worden vol met vrolijkheid, muziek en natuurlijk de gekke fratsen van Clown Jopie. Tot dan!

Groetjes Clown Jopie 

Spaar voor kaartjes

Clown Jopie & Tante Angelique bij de AH kindermiddag in 2019.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder