Nieuws over Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie ook dit jaar op de Albert Heijn Kindermiddag 2024!

Zuid-Beijerland - Clown Jopie, de geliefde entertainer voor kinderen in Nederland, staat weer klaar om jong en oud te vermaken tijdens de jaarlijkse Albert Heijn Kindermiddag in Zuid-Beijerland. Met zijn kenmerkende vrolijke outfit, grappige liedjes en aanstekelijke humor is hij een absolute publiekstrekker die de harten van zijn fans weet te veroveren.

Het evenement, dat een onmisbare traditie is geworden in het dorp, belooft opnieuw een onvergetelijke ervaring te worden voor de hele familie. De Albert Heijn Kindermiddag staat garant voor een middag vol plezier en vertier, met natuurlijk het optreden van Clown Jopie als hoogtepunt.

Hoe kom je aan kaartjes voor de Albert Heijn Kindermiddag 2024 in Zuid-Beijerland?

Om toegangskaartjes te bemachtigen, kunnen bezoekers naar de Albert Heijn in Zuid-Beijerland gaan en een stempelkaart ontvangen om te sparen voor gratis toegang. Dit biedt niet alleen de gelegenheid om te genieten van de show van Clown Jopie, maar ook om lekkernijen aan te schaffen bij de Albert Heijn.

Geen stempelkaart? Geen probleem!

Voor degenen die geen stempels hebben gespaard, zijn er nog steeds kaartjes beschikbaar voor aankoop bij de Albert Heijn in Zuid-Beijerland. Voor slechts €7,50 per kaartje (zolang de voorraad strekt) kunnen bezoekers zich verzekeren van een plekje bij het spektakel.

Clown Jopie kijkt er enorm naar uit om zijn fans weer te begroeten en hen een onvergetelijke middag te bezorgen. Dus markeer woensdag 1 mei 2024 in je agenda en kom naar de Feesttent aan de Ridder van Dorplaan voor de Albert Heijn Kindermiddag in Zuid-Beijerland. Het belooft een middag vol vrolijkheid, muziek en natuurlijk de onweerstaanbare capriolen van Clown Jopie te worden. Tot dan!

Groetjes Clown Jopie 

Clown Jopie AH Kindermiddag 2024 A6 Spaarkaart page 0001 (Medium)

Clown Jopie & Tante Angelique bij de AH kindermiddag in 2019.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder