Sinterklaasfeest organiseren?

U gaat het jaarlijkse Sinterklaasfeest organiseren? En wil dit jaar een spetterend voorprogramma voor dat de Sint komt? Clown Jopie en Tante Angelique hebben een speciale Sinterklaasshow, met zeer veel interactie. De kinderen zullen enthousiast meewerken om er een fantastisch Sinterklaasfeest van te maken.

Bekende Clown op uw Sinterklaasfeest?
Clown Jopie is één van de bekendste Clowns van Nederland. Samen met Tante Angelique is hij dagelijks op televisie te zien bij o.a. TV Oranje. Maar ook zijn ze regelmatig  te gast in het programma de Schatkamer van RTL Telekids.  Reeds vele grote bedrijven nodigde dit bekende kinderduo uit voor hun Sinterklaasfeest.

Sinterklaasliedjes van Clown Jopie en Tante Angelique

In hun speciale Sinterklaasshow zingen Clown Jopie en Tante Angelique Sinterklaasliedjes van hun eigen Sinterklaas cd's. Dit zijn nieuwe Sinterklaasliedjes, maar ook de bekende liedjes worden niet vergeten. Wilt u een onvergetelijk Sinterklaasfeest? Nodig dan Clown Jopie en Tante Angelique uit!

Clown Jopie en Tante Angelique op locatie met hun Sinterklaasshow

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder