Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder
CD's met kinderliedjes

CD: 25 jaar Feest - Clown Jopie en Tante Angelique

De CD “25 jaar Feest” is een verzamel album van de grootste hits van Clown Jopie en Tante Angelique van de afgelopen 25 jaar. Bekende hits als “Hij is een kiwi”, “Het flappenlied” en “Ik wil een Pannenkoek” zijn te horen op deze Jopie en Angelique CD. “Ik ben een tovenaar”, “Jopie dat zeg je toch niet” en “Uitjes” ontbreken natuurlijk niet. De 18 grootste hits en 3 nieuwe nummers zijn verzameld op deze nieuwe CD.

Inclusief nieuwe liedjes van Clown Jopie en Tante Angelique

Op dit album brengen Clown Jopie en Tante Angelique dus ook nieuwe nummers. Het feestnummer “Vier dagen Feest, om nooit te vergeten” is een zeer vrolijk carnavalsnummer. Een liedje wat je totaal niet bij het bekende kinderduo verwacht is “Samen naar de wolken kijken”. Dit zeer mooie luisterliedje gaat over figuren die je kan zien in de wolken luchten. Met het “Fietslied” willen Clown Jopie en Tante Angelique iedereen in beweging krijgen.

Clown Jopie en Tante Angelique CD 25 jaar Feest!

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden