Foto-album

Clown Jopie en Tante Angelique Koninginnedag - 2011

Clown Jopie en Tante Angelique voor het eerst met hun nieuwe show op het podium in Heinenoord. De leukste foto's van ons optreden in Heinenoord, vindt je in dit fotoalbum. De start van een geweldige Koninginnedag.

Na Heinenoord waren de Clown Jopie en Tante Angelique fans in Strijen aan de beurt. Hieronder een aantal foto's gemaakt tijden het Koninginnedag feest in Strijen. Als je foto's gemaakt hebt bij een optredens van Clown Jopie en Tante Angelique vinden we het hartstikke leuk als je deze naar ons mailt via:info@clownjopie.nl

Koninginnedag werd afgesloten in Den Bommel. Mede door het schitterende weer waren de fans van Goeree Overflakkee naar Den Bommel gekomen, om hun idolen Clown Jopie en Tante Angelique te zien optreden. De kindervrienden gaven dan ook een spetterend optreden. 30 april werd afgesloten met hun bekende hit "Dag Allemaal". Tot volgend jaar.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder