Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder
Clown Jopie Menubox

Clown Jopie en Tante Angelique menubox

Het team achter het populaire kinderduo is geruime tijd bezig geweest om het idee van Clown Jopie te verwezenlijken. Een eigen menubox. Nu is het dan zover de Clown Jopie en Tante Angelique menubox is een leuke en vrolijk gekleurde box geworden. Aan één zijkant van de menu box staat een raadsel en aan de andere kant staat een mini kleurplaat. Op de bovenkant van de box staat de kleurige Circustent  van Clown Jopie en Tante Angelique. In deze tent hebben ze vaak opgetreden tijdens de uitzendingen van het televisieprogramma: “De nieuwe Bassie". In de Clown Jopie en Tante Angelique menubox zit niet alleen al het lekkers maar men stopt er ook nog een echt Clown Jopie en Tante Angelique cadeautje in!

Heb jij al een echt Clown Jopie en Tante Angelique menu op? Vanaf nu is de Clown Jopie en Tante Angelique menubox verkrijgbaar bij diverse horecagelegenheden. Er komen steeds meer verkooppunten waar de Clown Jopie en Tante Angelique menubox verkrijgbaar is.

Waar kan je de Clown Jopie en Tante Angelique Menubox verkrijgen?
De clown Jopie en Tante Angelique Menubox is op diverese plaatsen verkrijgbaar. Natuurlijk kan je de Menuboxen ook bestellen in de Clown Jopie Shop voor je kinderfeestje.

Jopie Menubox concept voeren

Wilt u ook de Clown Jopie en Tante Angelique menubox voeren in uw horecagelegenheid? Geen probleem. Wij leveren u de menuboxen compleet inclusief een Clown Jopie en Tante Angelique cadeautje per box. Tevens ontvangt u posters welke u kunt gebruiken ter promotie van de menuboxen in uw zaak. Informeer naar de zeer aantrekkelijke prijs voor de Clown Jopie en Tante Angelique menubox.

Wat ontvangt u als u de Clown Jopie en Tante Angelique menubox op het menu zet?

  • Full-color bedrukte menuboxen
  • Speciale Clown Jopie en Tante Angelique cadeautjes
  • Aankondigingsposters
  • Naam vermelding op onze site inclusief link naar uw website

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden