Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder
Clown Jopie Menubox

Kinderen met de Clown Jopie en Tante Angelique menubox

De Clown Jopie en Tante Angelique menubox is een grote hit onder de fans. Wij beginnen de eerste foto's binnen te krijgen van kinderen die genoten hebben van een heerlijk Clown Jopie en Tante Angelique menu. Wil jij ook een Clown Jopie en Tante Angelique menubox met een super gaaf cadeautje? Kijk dan snel waar je de Clown Jopie en Tante Angelique menubox bij jou in de buurt kan kopen.

Heb jij ook een foto met onze menubox? Mail heb naar: info@clownjopie.nl of plaats hem op onze Facebookpagina www.facebook.nl/clownjopie

Waar kan je de Clown Jopie en Tante Angelique Menubo verkrijgen?
De clown Jopie en Tante Angelique Menubox is op diverese plaatsen verkrijgbaar. Natuurlijk kan je de Menuboxen ook bestellen in de Clown Jopie Shop voor je kinderfeestje. Interesse in het concept voor jouw horecagelegenheid? Stuur dan een mail naar info@jbproductions.nl

Clown Jopie en Tante Angelique Menubox.

Gratis lid worden van de Fanclub

Wil je weten hoe je lid wordt van de fanclub? Vul je  gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een mailtje om je inschrijving te bevestigen.

Aanmelden